Båtførerkurs på Stord

Vi setter opp nytt klasseromskurs på Stord i uke 33.

Oppstart onsdag 16.08. kl. 17.00 – 21.00, og påfølgende lørdag og søndag kl. 10.00 – 17.00. Mulighet for å avlegge eksamen (Båtførerprøven) etter endt kurs søndag kl. 17.00.

Vi i Sjøkompetanse AS er av den helt klare oppfatning at det er umulig å tilegne seg nødvendig kunnskap i faget i løpet av et intensivkurs på noen timer (eller en dag). Ja, det er mulig å terpe på spørsmål og svar slik at en husker disse og følgelig kan komme seg gjennom prøven, men det har ikke gitt den kompetanse som kreves for å faktisk forstå svarene som avgis på eksamen! Våre Båtførerkurs går over 3 dager slik at du skal ha mulighet for å tilegne deg den kunnskapen du trenger for å svare på spørsmålene som kommer på eksamen – og kanskje ennå viktigere – kunnskapen du trenger for å ferdes trygt på sjøen!

Vi har et brennende engasjement for faget, og lover at vi skal gjøre vårt beste for at du skal gå ut dørene herfra med bestått eksamen og faglig tyngde til å ta familie og venner med på en trygg seilas! Vi håper å se deg på kurs i uke 33.

Lenke til påmelding finner du her!

Skroll til toppen