Om oss

Informasjon om Sjøkompetanse AS

Sjøkompetanse AS er et resultat av et brennende engasjement for båt og sjøliv, og et ønske om å bidra til å gjøre sjøen et tryggere sted å være for alle.

Selskapets formål er å bidra til økt kompetanse og sikkerhet til sjøs, i fritidsbåtmarkedet, frivilligheten og i næring ved å tilby kompetansehevende kurs til enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter.

Vi er i gang med Båtførerkurs og Høyhastighetskurs for båt og vannskuter, og kommer etter hvert til å utvide med andre kurs det er naturlig å arrangere for å etterleve selskapets formål.

Hvor finner du oss?

Vi har adresse i Leirvik sentrum (Hamnegata 48) på Stord. Her har vi kontor og tilgang på undervisningslokale. Vi har også tilgang på lokaler til undervisning om bord på MS Sunnhordland og hos Stord Folkehøgskule.

Vi kommer til å arrangere kurs mange ulike steder på vestlandet og sørlandet. Sporadisk vil vi også operere andre steder i landet.

Følg med på sidene våre for nyheter og oppdatert kursoversikt.

Vårt team

Christian Fitjar Dahl

Daglig leder og instruktør

Christian er levende engasjert i alt som har med sjøliv å gjøre, og har et brennende engasjement for å gjøre sjøen til et tryggere sted å være for alle som ønsker å være der. Han er tidligere seiler, har vokst opp med hurtiggående båter og har hatt sjøen som arena for rekreasjon gjennom hele livet. Han er også operativ frivillig Båtfører og instruktør i Redningsselskapet.

Hos oss er han instruktør på båtførerkurs og høyhastighetskurs for både båt og vannskuter, og er en av drivkreftene bak selskapet.

Willie Wågen

Instruktør

Willie er levende engasjert i det maritime, og er tungt engasjert i jakten på grønnere fremdriftsløsninger for skipsfarten gjennom sitt daglige virke som CEO i Sustainable Energy – Norwegian Catapult Center. Han er også engasjert i Redningsselskapet, som styreleder for det lokale redningskorpset på Stord.

Hos oss er han instruktør på høyhastighetskurs for både båt og vannskuter, og er en av drivkreftene bak selskapet.

Rune Larsen

Instruktør

Rune er ivrig bruker av sjøen og levende opptatt av sikkerhet i alle sammenhenger. Dette gjenspeiles også i hans daglige virke som Tilsynsingeniør i Fagne AS. Han er operativ frivillig Båtfører i Redningsselskapet, og er en stor ressurs på den frivillig bemannede Redningsskøyta på Stord.

Hos oss er han instruktør på Båtførerkurs, og etter hvert som vi får utvidet spekteret vil han også bli å se som instruktør på andre kurs.

Skroll til toppen